23/05 2014

Mere end 10 personer dør hvert år pga. el-brande i Danmark

Mere end 4 el-brande om dagen i Danmark!

Brandvæsenet i Danmark har tralvt – alt for tralvt: I gennemsnit rykker de ud mere end 40 gange om dagen for at bekæmpe brand, og i hvert tiende tilfældes skyldes branden elektricitet, dvs. der i gennemsnit er mere end fire el-brande om dagen i Danmark!

Og el-brande koster menneskeliv – mere end 10 personer dør hver år pga af el-brande, og jo ældre vi er, jo højere er risikoen for at dø i en brand forsaget af elektricitet: 75 % af personer, der dør i el-brande, er over 60 år.

Cirka hver trejde af de el-brande, der forårsager dødsfald, skyldes menneskelige fejl i forbindelse med komfurer og kogeplader, men også fejl i el-installationer kan medføre el-brande med dødeligt udfald.

Ved at beskytte dit hjem ekstra godt kan kan du undgå at blive en del af statistikken, for tre ud af fire el-brande opstår i private hjem; langt de fleste i en- og tofamiliehuse og etageboliger, men også en del i fritidshuse.

Pas på familien og hjemmet med en røgalarm fra Verisure

Verisure, der er Europas mest solgte privatalarm, er meget mere end en almindelige tyverialarm – Verisure Homepakken indeholder både brand- og tyverialarm med SOS og har indbyggede røgdetektorer og en fotodetektor.

  • Alarmen giver besked til dig og vores kontrolcentral, hvis der er røg-/brandudvikling.
  • Røgmelderen redder menneskeliv og husdyr hvert år.
  • 80 % af alle dødsbrande havde ikke røgmelder.
  • Vores røgmelder taler til dig og fortæller med elektronisk stemme, at der er brand, og du ved med det samme, i hvilket rum alarmen er gået i gang.

Lige nu kan du spare 1.000 kr på Verisures tyveri- og brandalarmer. Klik her og læs mere om det gode tilbud

Du er også velkommen til at svare på denne mail eller ringe til os på 96 20 50 00, så hjælper vi dig med at vælge den alarm, der passer bedst til dit behov.