Verisure – privatalarmer i verdensklasse

I Danmark bliver der begået 5 indbrud i private hjem i timen! Det betyder hvert år for rigtigt mange familier, at de kommer hjem til et hjem, der har haft uindbudte gæster. Der bliver begået ni gange så mange indbrud i Danmark som i Norge, fire gange så mange som i Sverige og fem gange så mange indbrud som i Tyskland, og der sker dobbelt så mange indbrud i private hjem som i erhverv.

pas_paa_hjemmet

Pas på familien og hjemmet med en alarm fra Verisure

De mange indbrud skyldes blandt andet, at danskernes boliger er for dårligt sikrede. Ved at beskytte dit hjem med en Verisure tyverialarm kan du undgå at blive en del af statistikken.

Verisure er dog meget mere end en almindelige tyverialarm. Med Verisure kan du slå din alarm fra og til via mobilen. Du kan kontrollere din lås, belysning og andre elektroniske apparater – uanset hvor du befinder dig. Du kan få meddelelser på mobilen, når børnene kommer hjem eller aflæse indendørstemperaturen eller luftfugtigheden og blive advaret, når brandalarmen går i gang. Ved at bruge moderne trådløs teknologi holder Verisure dig i kontakt med dit hjem og din familie – hvor du end befinder dig.

Emil Sørensens Eftf. A/S er salgs- og servicepartner, og vi markedsfører og installerer Verisure-alarmpakkerne for Dansikring Direct. Vi har egne sælgere og alarmmontører, der er ansat til at servicere nye såvel som eksisterende alarmkunder.

Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden.

Faktum er, at Verisures privatalarm er den mest installerede i Europa. De smarte alarmsystemer er resultatet af over 25 års erfaring med indbrudssikring og brandsikring af danske hjem. Med et alarmsystem fra Verisure får du en intelligent løsning, som gør dit hjem bedre sikret mod både indbrud, brand og vandskade.

Få mere information på Verisures hjemmeside:
>> Guide: Hvorfor købe en alarm?
>> Værd at vide om Verisure tyverialarmer
>> Værd at vide om Verisure brandalarmer

 

Få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig

Vi laver både en udvendig og indvendig inspektion af boligen og giver herudfra anbefalinger til tyveri- og brandsikring af dit hjem. Samtidig får du rådgivning om og tilbud på den alarmsikring, der er relevant for netop din familie og dit hjem.

>> Ring til os på 96 20 50 00, så hjælper vi dig med at vælge den alarm, der passer bedst til dit behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 96 20 50 00 og få en snak om netop dine behov.

Emil Sørensens Eftf. A/S er som virksomhed AIA certificerede i henhold til DS/EN ISO 9001.

ds-m