Få en dør- eller porttelefon

Vi kan levere et bredt udvalg af markedets bedste produkter indenfor porttelefoni og dørtelefoni. Vi arbejder bl.a. med produkterne Ritto, Scantron samt Siedle.

alm._doertlf.Almindelige dør- og porttelefoner

Der er stadig stor efterspørgsel efter traditionelle hustelefonanlæg med hustelefoner rundt om i bygninger. Funktionaliteten og designet på disse hustelefonanlæg bliver konstant forbedret, hvilket betyder, at vi altid har moderne løsninger, der dækker de mest basale behov.

video_doertlf.Video dør- og porttelefon

For mange er det ikke længere kun nok at høre stemmen på dem, de skal lukke ind. De vil også gerne kunne se, hvem det er. Mange virksomheder har derfor allerede installeret video-dørtelefoner, og også private har fået øjnene op for de fordele, det giver. Det gælder især ældre mennesker. Men også mange yngre familier finder det væsentligt, da et billede af de besøgende kan forhindre, at børn bliver narret til at åbne døren for fremmede, når de er alene hjemme.

‘Porten skal være lukket’

Måske har du brug for noget andet og mere end de standardløsninger, der findes på markedet i dag.

>> Kontakt os og få vejledning om, hvad der er den bedste og mulige løsning for jer.

Vi har også mulighed for at tilbyde dør- eller porttelefoner, der kan signalere, kan noget andet specifikt eller kan glide ind i en arkitektonisk sammenhæng.