Solceller – få ‘skræddersyet’ dit anlæg

Det er ikke ligegyldigt, hvilke solceller man får sat på sit tag. Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan solcellerne monteres og placeres i forhold til sol, lys eller skygge fra omkringliggende træer og bygninger.

Når du bestiller dit solcelleanlæg hos os, så får du en skræddersyet løsning, der passer nøjagtig til dine ønsker og behov, og som udnytter solen og lyset optimalt hele dagen. Vi forhandler Solaroptis produkter.

Det kan vi gøre for dig:

  • Vi kigger på dit hus eller din virksomhed og taler med dig om ønsker og behov.
  • Vi beregner hvor mange solceller, du behøver for at få nok energi til din husstand eller din virksomhed.
  • Vi finder den bedste placering til anlægget, hvad enten det skal sidde samlet eller delt.
  • Vi projekterer, monterer og servicerer dit solcelleanlæg.
  • Vi reducerer din el-regning med mange penge.

Læs mere i vores brochure “Lidt om solcelleanlæg”.

Få flere besparelser

Solcelleanlæg kan kombineres med alle typer varmepumper og solfangeranlæg, så du også kan reducere udgiften til opvarmning og varmt vand.

Vi kan levere og installere alle anlæg og kan rådgive dig om, hvilken løsning der passer til netop din bolig eller virksomhed.

Solaroptis solceller

Solaroptis produkter, da vi mener, at deres produkter er af en rigtig god kvalitet. Solaroptis solceller er da også blevet kåret som testvinder i adskillige fagblade verden over.Der er mange forskellige størrelser og prisklasser på solceller.

Som Energiproffer kan vi tilbyde energirådgivning. Vi har gennemgået uddannelse i energioptimering og er medlem af byggegarantifonden.

Vi er KSO-certificeret på solceller, dvs. uddannede til projektering og opsætning af solceller.