Vores sociale ansvar

Hos Emil Sørensens Eftf. A/S tager vi vores sociale ansvar alvorligt.

Vi er bevidste om, at såvel det danske samfund som de danske arbejdspladser, skal være med til at skabe jobs og rammer for de mennesker, som ikke er 100 % gearet til at honorere de krav, der i dag stilles i en moderne virksomhed. Vi har derfor i en lang årrækker haft ansatte i fleksjob og med løntilskud.

Som en selvfølge har vi altid 2-3 elektrikerlærlinge under uddannelse. Det er med stolthed, vi kan sige, at vores lærlinge kommer gennem deres uddannelse med gode resultater. Mange af vores tidligere lærlinge har efterfølgende valgt at læse videre til
el-installatører. Vi prioriterer deres uddannelse højt, giver dem mange udfordringer og lader dem altid følge vores meget dygtige medarbejdere fra uddannelsens start til slut.

Vi støtter sociale tiltag

Vi støtter mange forskellige sociale tiltag i og omkring Frederikshavn Kommune. Det være sig sociale arrangementer, indsamlinger samt lokale organisationers og idrætsklubbers arbejde og aktiviteter. Dog har vi erkendt, at vi ikke kan være med alle steder.

Ud over at støtte lokalt har vi også valgt at støtte nogle specifikke organisationers arbejde. Vi støtter bl.a. forskning og forebyggelse af sygdommen kræft gennem medlemskab af ”Virksomheder mod kræft”, og vi støtter andre projekter i ulandene og herhjemme gennem Folkekirkens Nødhjælp.

Vi støtter bla.

Stoettelogo_Hjemmeside_dec14_dec15

f292906cd5

vi_har_sat_vores_aftryk_som_erhvervspartner_banner

logo

ladywalk