13/05 2015

Salgsorienteret Sikringskonsulent

Dansikring Direct v/Salgs- og ServicePartner Emil Sørensens Eftf. A/S, søger en erfaren og salgsorienteret Sikringskonsulent til at varetage salg af alarm- og sikkerhedsløsninger i Nordjylland

  • Vil du være en del af en succes i fremgang?
  • Vil du arbejde sammen med kompetente kollegaer i et positivt team?
  • Vil du arbejde med produkter der skaber tryghed?
  • Vil du have et selvstændigt arbejde med frihed under ansvar?
  • Er du en ”Hunter”? Og har du erfaring med b2b og b2c salg?

Kan du svare ja til ovennævnte spørgsmål; har du kendskab til alle salgets faser, lige fra emnesøgning til afslutningsteknik, og har du gode og dokumenterede salgsresultater, så er du måske vores nye kollega!

Du tilbydes:

Et spændende og udfordrende job i en dygtig, veldrevet virksomhed – der har succes. Du kommer til at være en del af et godt team, som vil hjælpe og samarbejde med dig, så kundernes og ikke mindst dine egen målsætninger indfries. Dit primære ansvarsområde bliver at opsøge nye erhvervs- og privatalarmkunder gennem netværk, canvas, allianceaftaler, messer og stande. Du har ligeledes ansvaret for mersalg til vores bestående alarmkunder.

Fællesskabet trives og hele ånden er koncentreret om at skabe tilfredse og lønsomme resultater.

God løn med pensionsordning, og mange gode personale bennefits.

Dine opgaver:

Din ”indgang” til salget er i høj grad baseret på at skabe relationssalg. Gennem kundebesøg, udarbejdelse af alarmprojektering og opfølgning. Du skal på eget initiativ tage kontakt til potentielle emner fundet gennem dit eget netværk, canvas, de lokale politirapporter mm. Du vil fra første dag få stor indflydelse på din egen arbejdsdag.

Hvem er du?:

Du skal have b2b- og gerne b2c-salgserfaring. Branchekendskab er en fordel, men ingen betingelse. Du har stort drive i det opsøgende salgsarbejde og brænder for at skabe resultater. Du vil få en grundig oplæring i alarmprodukterne og vores koncepter der gør, at du er ”klædt på” til dit salgsarbejde.

  • Du arbejder struktureret og selvstændigt
  • Du er teamorienteret og serviceminded
  • Du er stærk i alle salgets faser og kan skabe resultater

Er du interesseret i denne stilling og en branche i vækst?
Send din ansøgning og CV til Dansikring Direct Salgs- og ServicePartner v/Emil Sørensens Eftf. A/S, Att: Søren Selsmark-Larsen.

Skriv ”en side” om dig selv som person og fortæl om dine interesser. I fortsættelse heraf vedhæft word/PDF-dokument med dit C.V. –  Send din ansøgning på e-mail til sorensen(at)emil-el.dk – MRK.: Sikringskonsulent.

Hvis du vil have yderligere oplysninger om dine fremtidsmuligheder, kan du kontakte Søren Selsmark-Larsen på telefon 96 20 50 00.

Ansøgningsfrist søndag den 31/5 2015