Veluddannede medarbejdere

Alle medarbejdere hos Emil Sørensens Eftf. A/S er dygtige og velkvalificerede og med virksomhedens konstante fokus på efteruddannelse og udvikling, har vi sikret os, at vi både nu og i fremtiden kan imødekomme de krav, der stilles af kommende generationer til professionelle samt miljø- og energirigtige løsninger inden for det tekniske område.

Virksomhedens ansatte er alle parate til at yde den ekstra indsats, der gør Emil Sørensens Eftf. A/S til den foretrukne el-installatør for mange private og offentlige virksomheder. Også mange private kunder sætter i stigende antal pris på vores faglige dygtighed, troværdighed og evne til at løse tekniske problemer.

Mange års erfaring

Virksomheden har eksisteret i over 100 år, og der er masser af gode traditioner, der er fuldt med medarbejderne siden virksomhedens start.

  • Vi sætter kundernes tilfredshed højest
  • Vi værdsætter nye projekter og tiltag
  • Vi kommer til tiden

Vi har brug for din hjælp

Vi sætter pris på engagement og gode kvalifikationer hos vores medarbejdere. Vi sætter ærlighed, loyalitet og positive resultater højt.

  • Har du de menneskelige egenskaber og viljen til at udvikle dig sammen med dygtige kolleger?
  • Kan du løfte i flok og lide frihed under ansvar?

– så har vi måske jobbet til dig.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via enten almindelig post eller e-mail.

Vores administration

Søren Selsmark-Larsen
Direktør

Søren kom i lære som elektriker hos Emil Sørensens Eftf. A/S i 1970 og har været den bærende kraft i firmaet i mere end 30 år. Han blev medejer i 1986 og eneejer i 1995. I 2007 blev Emil Sørensens Eftf. A/S omdannet til et aktieselskab. I dag er Søren administrerende direktør med det overordnede ansvar for virksomhedens fortsatte fremgang og udvikling.

Lars S. Jensen
Aut. El-installatør

Lars er virksomhedens autoriserede el-installatør og daglige leder med ansvar for kundekontakt, planlægning, tilbudsgivning og efteruddannelse af medarbejderne. Lars er i høj grad firmaets ansigt udadtil og hans mange kompetencer samt store faglige dygtighed er med til at sikre, at Emil Sørensens Eftf. A/S fortsat har stor tilgang af nye kunder.

Michael G. Johansen
Daglig leder, entrepriseafdelingen

Michael er daglig leder af entrepriseafdeling og har ansvaret for afdelingens daglige drift. Han beskæftiger sig med alt fra kundekontakt, tilbudsgivning, salg, økonomi, personaleansvar til byggepladsbesigtigelse. Michael er – udover elektriker/AIA-installatør – uddannet byggetekniker, så derfor har han også stor kompetence inden for byggeri.

Entrepriseafdelingen tager sig af alt inden for tekniske installationer i byggeriet og har stor erfaring inden for detail / boligbyggeri

Steffan Pejstrup
Projektleder, entrepriseafdelingen

Steffan sidder som projektleder i entrepriseafdeling og varetager forskellige typer opgaver, som klargøring af tegninger i AutoCAD, bestilling af varer, målerhåndtering, KS- samt D&V-udførsel, besigtigelse af byggepladser samt den daglige dialog med de forskellige byggeledere. Steffan er uddannet elektriker og har arbejdet som projektleder i mange år.

Tanja Jensen
Økonomiansvarlig

Tanja tager sig af det daglige administrationsarbejde såsom telefon/omstilling, løn og bogholderi. Som Salgs- og ServicePartner for Verisure har Emil Sørensens Eftf. A/S en lang række administrative opgaver, er skal varetages. Det er primært Tanja, der har fokus på disse opgaver.

Mette Juel
Kontorassistent

Mette samler op på tingene i det daglige kontorarbejde. Hun opdaterer vores APV og tager sig af andre myndighedskrav.

Henrik Møller
Servicemedarbejder

Henrik er ansvarlig for vores lager og tager sig af bestillinger, returnering samt oprydning og vedligehold. Desuden hjælper Henrik sine kollegaer med alle de små opgaver, der opstår i løbet af en dag: Kørsel, levering, renovering af byggematerialer mm.

 El-installation og energioptimering

Hos Emil Sørensens Eftf. A/S er alle vores montører faguddannede elektrikere. En bred vifte af medarbejdere, med kompetencer inden for alle typer af tekniske installationer, gør Emil Sørensens Eftf. A/S i stand til at løse en hvilken som helst opgave inden for sit felt. Den store bredde og den mangeårige erfaring hos vores team af medarbejdere, gør Emil Sørensens Eftf. A/S til et seriøst valg af el-installatør.

Arnold Pedersen
Overmontør

Ole Petersen
Overmontør

Jan Bach
Montør

Brian Kragskov Hansen
Montør

Anders Højbjerre
Montør

Kent Nørskov
Montør

Jonas Christensen
Montør og alamtekniker

Sikrings- og alarmteknik

Som Salgs- og ServicePartner for Verisure stilles der store krav til vores sikringsteknikere. Montører og sikringsteknikere, der arbejder med installation og service af tyverisikring, videoovervågning og adgangskontrol, er alle specialiseret indenfor sikringsteknik. Som alarmkunde hos Verisure er du altså sikret hurtig og professional hjælp fra vores team af sikringsteknikere. Emil Sørensens Eftf. A/S servicerer alarmkunder i Nordjylland. Fra Skagen i nord til Aalborg i syd.

Som professionel Partner for Verisure er Emil Sørensens Eftf. A/S som virksomhed AIA certificerede i henhold til ISO 9001:2015.

Tom Brix Nielsen
Afdelingsleder, alarmtekniker

Jan Pedersen
Alamtekniker

Jørgen Hansen
Alamtekniker

Lærlinge

Hos Emil Sørensens Eftf. A/S er alle vores montører faguddannede elektrikere. En bred vifte af medarbejdere, med kompetencer inden for alle typer af tekniske installationer, gør Emil Sørensens Eftf. A/S i stand til at løse en hvilken som helst opgave inden for sit felt. Den store bredde og den mangeårige erfaring hos vores team af medarbejdere, gør Emil Sørensens Eftf. A/S til et seriøst valg af el-installatør.

Adam Mølholt Larsen
Lærling